DST groeit door

De ene fietsleverancier profiteert er dagelijks van. De ander moet even nadenken wat het ook al weer is. Dus even een (her)introductie: DST is de digitale catalogus voor de tweewielerbranche. Fabrikanten plaatsen hier hun actuele, gestandaardiseerde artikelinformatie. Fietsondernemers kunnen deze gemakkelijk en gratis via hun eigen kassasysteem gebruiken. Bijvoorbeeld voor informatie aan klanten, voorraadbeheer, (bij)bestellingen, webshop en social media.

Kassasysteem

Via het eigen kassasysteem heeft de dealer met één druk op de knop alle relevante artikelinformatie van al zijn leveranciers paraat. Leveranciers die bij DST zijn aangesloten, hoeven deze informatie voortaan nog maar op één plek aan te leveren en te updaten i.p.v. bij alle kassasystemen afzonderlijk. Ze autoriseren zelf de dealers die deze artikelinformatie mogen zien. Gemak dus voor iedereen. DST is hard gegroeid. Nu er meer dan 111.000 artikelen in staan van meer dan 20 leveranciers begint DST aan een volgende etappe.

DST updates

Tijd om het met enige regelmaat te hebben over de voordelen van DST, de aangesloten leveranciers en praktische informatie over hoe DST werkt. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met DST (support@stichtingdst.nl) en binnenkort ook via de nieuwe site (www.stichtingdst.nl).