Aan de slag met DST

DST levert de gestandaardiseerde artikelinformatie via uw eigen kassasysteem. Om het gebruik van DST zo makkelijk mogelijk te maken, zijn alle tweewielerspecialisten in Nederland automatisch bij het platform geregistreerd. Dus u hoeft geen accountpagina aan te maken of inlogcodes aan te vragen.

Om met DST aan de slag te gaan, is alleen nog een koppeling nodig met uw kassasysteem. Voor retailers die gebruik maken van de kassasystemen van Adsoft, Cyclesoftware en Wilmar is dit automatisch geregeld. Zij hoeven niets meer te doen en kunnen direct over actuele productinformatie beschikken.

Aansluiting

Tweewielerspecialisten die gebruik maken van andere kassasysteem zoals bijvoorbeeld Vendit moeten deze aansluiting alleen nog activeren. Dit kan met de persoonlijke activatiecode. Deze hebben alle retailers begin 2014 van DST ontvangen. Heeft u geen code (meer)? Vraag er dan een aan via support@stichtingdst.nl). Per kassasysteem verschilt de wijze van aansluiten. Uw kassaleverancier kan u precies vertellen hoe dit werkt.