Data Twindis producten beschikbaar binnen DST

Data Twindis producten beschikbaar binnen DST

14 juni 2022 Uit Door Redactie DST

Twindis is al bijna 20 jaar online leverancier van accu’s, onderdelen en accessoires voor elektronische apparaten. Met de spectaculaire opmars van de e-bike zijn ook de fietsaccu’s en bijbehorende laders logisch onderdeel geworden van dit aanbod. Om het bestelgemak voor ondernemers van deze laatstgenoemde producten te vergroten werkt Twindis samen met DST. Alle Twindis-artikeldata zijn via het online platform beschikbaar.

DST is de online bron voor actuele én gestandaardiseerde artikelinformatie in de tweewielerbranche. Ondernemers kunnen deze productinformatie gemakkelijk en gratis via hun eigen kassasysteem gebruiken of via DST API koppelen aan hun webshop. Dat scheelt tijd en geld en maakt de inkoop en verkoop een stuk makkelijker. Ook Twindis wil retailers graag deze service bieden, vertelt accountmanager Mark Marchand, accountmanager. “Daarom heeft Twindis zich aangesloten bij DST.”

One Stop Shop

De retailer vindt bij Twindis het complete aanbod aan e-bike accu’s- en laders onder één dak. De levering is snel; “Vandaag besteld, de volgende dag in huis”, aldus Mark. Met een aanbod accu’s en laders voor meer dan 400 verschillende e-bike modellen, kan nagenoeg elke klant worden bediend.

Leverancier van originele en compatible fietsaccu’s

Naast alle grote merknamen, van Bosch tot Shimano, is er een breed gamma aan compatible producten beschikbaar. Mark: “Hiermee bieden we de retailer en de consument een alternatief. Het resultaat; een ruimer en aantrekkelijker aanbod voor de consument en prima verdienmodel voor de retailer.”

Exclusief distributeur E-bike Vision

Tevens is Twindis exclusief distributeur van E-bike Vision in de Benelux. “E-bike Vision staat bekent om de ontwikkeling en productie van krachtige, lichtgewicht e-bike accu’s als alternatief bij vervanging van het originele product”, gaat Mark verder. “Twindis biedt een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding en hoge servicegraad op deze producten”

Officieel (Service)partner BMZ 

Voor Twindis is service van groot belang. Mark: “Als officieel servicepunt van BMZ Drive Systems ondersteunt Twindis alle e-bike retailers in de Benelux. Hiermee worden exclusief de BMZ-onderdelen en accessoires aangeboden en is Twindis het directe aanspreekpunt voor service- en garantie aanvragen”.

Dropshipment

“Iedere bestelling kan rechtstreeks vanuit het Twindis magazijn in Beek en Donk worden bezorgd op een zelf te kiezen afleveradres. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn wanneer een bestelling direct bij de klant geleverd dient te worden. Op deze manier hoeft er geen eigen voorraad aan te worden gehouden en is de wederverkoper toch in staat een omvangrijk assortiment aan te bieden.”

Geïnteresseerd in Twindis?

Wil je direct afnemer worden bij Twindis?, Ga dan naar www.twindis.com en registreer je als klant.