Ik ben dealer

Wat is DST?

DST is de online artikelcatalogus voor de tweewielerbranche. Het platform zorgt dat dealers GRATIS gemakkelijk toegang hebben tot perfecte, actuele en gestandaardiseerde productinformatie van hun leveranciers. Fietsondernemers kunnen gewoon via hun eigen kassasysteem, met één enkele zoekterm de juiste voorraad- en productinformatie ontvangen. Snel en simpel. Werken met DST bespaart dan veel tijd en een hoop administratieve rompslomp.

Het complete assortiment

Dealers kunnen ter plekke in de winkel het complete assortiment van hun leveranciers digitaal bekijken. Vragen van klanten kunnen meteen worden beantwoord, producten zo nodig bij de leverancier besteld. Nee verkopen aan klanten hoeft niet meer. En met het zelfde gemak kan de informatie uit DST worden gebruikt voor de eigen webshop of social media.

Eén artikel, één naam

De data in DST is gestandaardiseerd. Dat betekent dat elke leverancier artikelen op dezelfde wijze codeert en indeelt. Een voorbeeld. Spreek je van terugtraprem, naafrem, achteruittraprem of achteruittrapnaaf? DST zorgt dat elke fabrikant dezelfde benaming hanteert. Daardoor kan een dealer gemakkelijk het assortiment doorzoeken en klanten sneller helpen.

Daarom DST

Wie tijd wil besparen, en altijd correcte artikeldata wil, schakelt meteen over op DST. DST is:

  • snel
  • eenvoudig om mee te werken
  • betrouwbaar
  • actueel
  • gratis
 

Gratis

Voor tweewielerspecialisten is gebruik van DST gratis. Leveranciers betalen eenmalig aansluitingskosten en daarnaast jaarlijks een contributie voor het lidmaatschap. De hoogte hiervan is afhankelijk van de jaarlijkse omzet.